Welkom op onze nieuwe website

Nieuwe website

Snel de juiste transformator vinden, een antwoord op jouw vraag krijgen of de oplossing voor een technisch probleem vinden. Het zijn maar enkele van de voordelen die deze gloednieuwe website je biedt. We horen ook graag wat je er van vindt.

EREA ontwikkelt en produceert innovatieve transformatoren. Maar we delen ook graag onze expertise met onze klanten, om je zo nog beter te ondersteunen. En daar past ook een gebruiksvriendelijke website bij.

Zo vind je via ons productoverzicht voortaan met enkele muisklikken de wisselspanningsstabilisator, inschakelstroombegrenzer of beschermingskap die je nodig hebt. Het is ook veel eenvoudiger om de contactgegevens van een dealer in jouw buurt te vinden. Handige tips en tricks, nuttige technische info en weetjes van op de werkvloer lees je in ons nieuwsoverzicht. Hou daarvoor ook zeker onze pagina’s op Facebook en LinkedIn in de gaten. De antwoorden op vaak gestelde vragen verzamelden we op de FAQ-pagina

Uw mening telt

We horen graag jouw mening over onze nieuwe website. Heb je suggesties voor verbeteringen of wil je ons net feliciteren met onze inspanningen? Klik op de button rechts in beeld om feedback te geven. We bekijken jouw opmerkingen en houden er, in het mate van het mogelijke, rekening mee. 

Is er toch nog iets onduidelijk of heb je een dringende vraag? Neem dan hier rechtstreeks contact met ons op.

Recente Artikelen