Onze ambities voor 2018

ambities 2018

Als innovatief bedrijf is EREA nu al klaar voor het nieuwe jaar. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe innovaties. Uiteraard verliezen we ook onze sterkhouders, waaronder de blue e³ lijn, niet uit het oog. 

Met het ISO9001:2015 certificaat legden we recent onze ambities vast in structuren en processen. Ontdek hieronder enkele producten die we recent toevoegden en waarop we blijven inzetten. 

Drie recente toevoegingen

Inschakelstroomarme transformatoren

Transformatoren die In-Rush Current limited (IRC) zijn, kun je zonder problemen aanzetten. Zij hebben slechts een geringe inschalelstroom nodig en worden dus afgezekerd met een zekering type D op basis van de nominale stroom.

Laadpaaltransformatoren

Het ontbreken van de nulgeleider en het voorkomen van verschillende stroomgroottes zijn maar enkele praktische problemen die opduiken bij het plaatsen van laadpalen. Die worden opgelost door de EC(T)-serie transformatoren, beschikbaar voor 16A, 32A of 64A. Bovendien zijn ze inschakelstroomarm (IRC) en energie-efficiënt (BTE).

Spanningsstabilisatoren

Door allerlei factoren kan de netspanning behoorlijk schommelen rond de gewenste 230V. Transformatoren uit onze STAB-reeks houden de netspanning stabiel binnen een marge van ongeveer 1%.

Wegens succes verlengd in 2018

Spanningsmeettransformatoren

Dit type transformatoren voeden meettoestellen, energiemeters, relais en andere analoge toestellen. Ze zijn dan ook onmisbaar in je netwerk, naast het verplichte netscheidingsrelais. Nauwkeurigheid is hierbij uiteraard essentieel. Met de opkomst van zonnepanelen en windmolen blijft EREA inzetten op de VT-reeks voor metingen van een- en driefase.

Trillingsdempers

Trillingen die doorgegeven worden via de voet van de transformatoren zijn verleden tijd dankzij onze Silent Blocks. Vergeet niet deze trillingsdempers toe te voegen aan je bestelling.

Transformatoren op maat

Vind je niet wat je zoekt in ons uitgebreid aanbod? EREA denkt graag met je mee over de industriële transformator op maat van jouw toepassing. Neem contact op met een korte omschrijving van je project en over ongeveer vier weken wordt jouw transformator opgeleverd. 

Recente Artikelen