Ontmoet EREA op deze evenementen

Ontmoet EREA op deze evenementen

Onze agenda voor de komende maanden is flink gevuld. Van het stadion van Antwerp tot het Brusselse treinmuseum, je krijgt op meer dan tien verschillende locaties de kans je licht op te steken bij onze experten. Via onze Facebookpagina kun je terugblikken. Check er zeker de fotoalbums eens.

Rexel beurzen

De EREA-tour gaat op donderdag 31 mei van start in het Bosuilstadion in Deurne. Rexel heeft ons ook uitgenodigd voor haar beurzen in Gent, Spa-Francorchamps en Mons. Rexel is meer dan een elektrotechnische groothandel, onder meer dankzij de unieke persoonlijke aanpak. Ontdek nog meer evenementen op hun website.

Cebeo evenementen

EREA is ook een bevoorrecht partner van Cebeo, de groothandel in elektrotechnisch materiaal. Cebeo heeft in heel België filialen, waar onze transformatoren verkocht worden aan vakmannen. Van begin juni tot eind november geven we je graag meer uitleg over ons bedrijf en onze producten in zeven vestigingen van Cebeo, verspreid over heel Wallonië. Hier vind je jouw dichtstbijzijnde Cebeo-filiaal.

ZORG.tech beurs

ZORG.tech, het vroegere VTDV of Vereniging voor Technische Diensthoofden in de Verzorgingsinstellingen, organiseert jaarlijks een congres. EREA stelt er als sponsor haar transformatoren voor medische toepassingen voor. Vorig jaar waren we aanwezig in de Genkse Limburghal, dit jaar vindt de beurs op vrijdag 1 juni plaats in Kortrijk Xpo. We verwelkomen je er graag met een belangrijke primeur. Je vindt ons bij het binnenkomen bij de EREA sponsorstand. Kom zeker langs.

Electric beurs

EREA is Bronze partner op de vijfjaarlijkse beurs van Electric N.V., al sinds 1883 een familiale groothandel in elektriciteitswaren. In het prachtige decor van Train World, het Belgische treinmuseum van de NMBS in het station van Schaarbeek, viert Electric op vrijdag 21 september haar 135e verjaardag.

EREA op jouw evenement

Een snelle kennismaking met ons bedrijf of specifieke informatie over een van onze producten? We werken graag met je samen om op jouw beurs of event meer uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Bekijk hieronder onze eventkalender of contacteer ons gerust rechtstreeks. Terugblikken op voorbije evenementen doen we graag met enkele fotoalbums op Facebook.

Datum Organisator Locatie
donderdag 24 mei Trilec Bergensesteenweg 190, Halle
donderdag 31 mei Rexel Bosuil Stadion, Deurne
vrijdag 1 juni ZORG tech Kortrijk Xpo
donderdag 7 juni Rexel Artcube, Gent
vrijdag 8 juni Cebeo Libramont
dinsdag 12 juni Rexel Circuit Spa-Francorchamps
dinsdag 14 juni Electric Electric Anderlecht Bld Poincaré
vrijdag 15 juni Cebeo Mons
donderdag 21 juni Rexel Lotto Mons Expo
vrijdag 22 juni Cebeo Grâce-Hollogne
vrijdag 29 juni Cebeo Jumet
vrijdag 14 september Cebeo Hauts-Sarts
vrijdag 21 september Electric Train World, Brussel
vrijdag 28 september Cebeo Marche
vrijdag 30 november Cebeo Péruwelz Saint-Eloi

Recente Artikelen