Nóg meer energie besparen met deze vernieuwde voedingen

vernieuwde voedingen EREA

Al onze EREA-eenfase geschakelde en gestabiliseerde gelijkspanningsvoedingen werken nu nóg energie-efficiënter. Dit betekent opnieuw minder elektriciteitsverbruik voor eindklanten. Bovendien zijn de meeste voedingen ook kleiner in volume waardoor ze minder plaats in beslag nemen. Het Modular-gamma is ook twee voedingen rijker.

Goedkoper op langere termijn

Trots vertellen we dat EREA-voedingen hun kwaliteit bewezen hebben. Het concrete bewijs: weinig of geen retour. Klopt, onze voedingen zijn niet de goedkoopste. Tegelijk kunnen we met reden stellen dat je investering in deze voedingen – door hun betrouwbaarheid en lage energieverliezen – op langere termijn voordeliger uitdraait dan goedkopere alternatieven.

Voordelen van deze vernieuwde voedingen

Door onze constante focus op kwaliteit zijn de eenfase geschakelde en gestabiliseerde gelijkspanningsvoedingen technisch aangescherpt, met deze 3 voordelen:

  • Nóg energie-efficiënter. Kortom, de voedingen zorgen voor een hoger rendement van je installatie.
  • Ze zijn kleiner. Sommige voedingen zijn zelfs gehalveerd in grootte. Zo win je ruimte.
  • En dit voor dezelfde prijs als onze voedingen uit de vorige reeks. 

Makkelijk de juiste voeding vinden?

Dat doe je op onze snelselectiekaart voor voedingen. Hierin ontdek je meteen ook dat het vroegere Classic-gamma vervangen is door het energie-efficiëntere Evolution-gamma. 
Ook het Modular-aanbod is energiezuiniger gemaakt. En er is meer:

Twee nieuwe voedingen

In het vernieuwde Modular-gamma vind je deze 2 nieuwe eenfase geschakelde voedingen: naast de bestaande 60W is er nu ook een 100W versie toegevoegd. Ook regelbaar en voor DIN-Rail montage:

Heb je vragen over deze vernieuwde voedingen?

Of voedingen bestellen? 

Geef ons een seintje

 

Recente Artikelen