Leo Moeskops zet expertise rond netbeveiliging in voor EREA

Leo Moeskops

EREA kan voortaan rekenen op de jarenlange ervaring van Leo Moeskops. Hij is gespecialiseerd in netbeveiliging via isolatiebewaking. Als consultant staat hij medewerkers en klanten bij met zijn jarenlange expertise en zijn uitgebreid netwerk.

Leo genoot een opleiding als elektro-ingenieur. Hij werkte onder meer aan grote projecten voor industriële fabrikanten en in de nucleaire sector. “Zo ben ik in contact gekomen met Bender, dat producten maakt die de elektrische veiligheid garanderen. Zestien jaar lang was ik verantwoordelijk voor de Belgische en Luxemburgse markt.” Zo werd Leo expert op het gebied van medische netstelsels.

Levensbelangrijke isolatiebewaking

Leo specialiseerde zich in isolatiebewakingtoestellen. “Die detecteren aardingsfouten en redden zo elke dag levens in ziekenhuizen. Netbeveiliging is dus letterlijk van levensbelang. Voor andere sectoren, bijvoorbeeld de spoorwegen, is de gegarandeerde bedrijfscontinuïteit een belangrijk voordeel.”

Geen netwerk zonder transformatoren. Leo werkt dan ook al jaren samen met EREA. “We hebben elkaar ontmoet tijdens een studiedag voor ziekenhuizen. EREA staat bekend in de sector omwille van de kwalitatieve en innovatieve producten. Als technical consultant ga ik nu de vertegenwoordigers op de baan helpen met mijn expertise in de medische sector. Ik volg offertes op, bied technische oplossingen aan en zorg dat klanten beroep doen op de juiste producten. Daarnaast informeer ik hen ook op beurzen en met voordrachten.”

Een vraag voor Leo?

Neem contact met ons op, wij spelen ze graag aan hem door. 

Recente Artikelen