Led- en halogeenoplossingen op maat van Niko

Velen kennen Niko in de eerste plaats als producent van schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Niet iedereen weet dat Niko inmiddels ook ledoplossingen ontwikkelt en produceert.

Tot 2011 werden de led- en halogeenoplossingen op maat nog onder de naam ‘EREA’ verkocht. EREA NV was destijds een dochterbedrijf van Niko Group. Omdat Niko Group de voorbije jaren met te veel verschillende merken op de markt was, werd beslist alle merken met dezelfde klanten te groeperen onder 1 merk: Niko.

De EREA industriële transformatoren blijven actief op de markt en maken sinds 01-01-2014 niet langer deel uit van de Niko Groep. Sinds 01-01-2014 gaan de EREA industriële transformatoren zelfstandig verder (na een MBO -(Mangement Buy Out) onder de naam EREA Energy Engineering BVBAhttp://www.erea.be/nl/nieuws/detail/huidig-management-geeft-erea-industrie-opnieuw-vleugels

De led- en halogeenoplossingen op maat zijn nu te vinden op de website www.niko.eu. Hoe complex een idee ook lijkt, Niko reikt altijd de juiste totaaloplossing op maat aan.

Recente Artikelen