EREA transformeert theoretische kennis naar praktijk

Schoolse kennis over transformatoren toetsen aan de praktijk, dat is wat de laatstejaarsstudenten van het VTI Torhout bij EREA kwamen doen. Wil ook jij met jouw school of bedrijf EREA bezoeken? Neem contact met ons op! Spanning gegarandeerd!

Een spannend bezoek

Tijdens een korte bedrijfspresentatie leerden de jonge ingenieurs in spe het bedrijf kennen en maakten ze kennis met het bedrijfsleven. Maar, waar ze helemaal op zaten te wachten was natuurlijk om alles met eigen ogen in zijn werk te zien. Tijdens de rondleiding in de productie waren ze dan ook één en al aandacht en kwamen de vragen spontaan opborrelen.

De toekomst is verzekerd

Hun leerkracht Elektriciteit was trots om te horen hoe wij bij EREA positief verrast waren door de parate kennis van de studenten. “Wij vonden het een zeer aangename kennismaking met het echte bedrijfsleven. EREA steekt veel energie in het transformeren van de theoretische kennis naar de praktijk. Het is echt spannend om te zien hoe onze studenten van dit bedrijfsbezoek leren”, zegt Els Struye, docent aan het VTI Torhout.

EREA bezoeken

Voor zowel VTI Torhout als voor EREA Transformatoren is de kennismaking meer dan geslaagd. Ook jij kan met jouw school of bedrijf EREA Transformatoren bezoeken. Contacteer ons voor een bezoek, want EREA stopt graag zijn energie in de praktijkkennis van studenten, bedrijven en installateurs!

Recente Artikelen