EREA op medisch VDTV-congres 2017

Vrijdag 19 mei 2017 stelt EREA zijn transformatoren voor medisch gebruikte ruimtes voor in de Genkse Limburghal tijdens het jaarlijkse VTDV-congres voor professionals uit de sector.

Zoals de voorbije jaren is EREA opnieuw van de partij op het jaarlijkse congres van de VTDV, de Vereniging voor Technische Diensthoofden in de Verzorgingsinstellingen. Je vindt ons vrijdag 19 mei in de Limburghal in Genk op C-Mine stand 119, samen met onze partner BENDER Benelux.

Transformatoren voor medische doeleinden

EREA produceert en verkoopt transformatoren, voedingen, filters en spoelen. Maatwerk is onze specialiteit maar we hebben ook een uitgebreid assortiment van standaardproducten. Specifiek voor medisch gebruikte ruimten ontwikkelden we een uitgebreid gamma medische beschermingstransformatoren. Bender is fabrikant van producten en systemen gericht op elektrische beveiliging.

De leden van de VTDV zijn werkzaam in instellingen voor algemene gezondheidszorg, waaronder ziekenhuizen, woonzorgcentra en psychiatrische instellingen. De vereniging draagt bij aan een continue verbetering van de zorgvoorzieningen in Vlaanderen met onder meer de organisatie van een jaarlijks congres. Het thema dit jaar is ‘Overheidsfinanciering: bedreiging of opportuniteit?’.

Ook wie geen lid is van de VTDV kan het congres op vrijdag 19 mei in de Limburghal in Genk bijwonen. Inschrijven kan online en kost 125 euro per persoon.

Recente Artikelen