EREA op Cebeo Technologie

Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 mei vindt Cebeo Technologie 2017 plaats. Je vindt EREA op stand nummer 413 in Brussels Expo.

EREA kan zich volledig vinden in ‘Your business, our solutions & services’, het thema van Cebeo Technologie dit jaar. De tweejaarlijkse vakbeurs voor de elektrotechnische sector wordt georganiseerd door Cebeo. EREA is een bevoorrecht partner van de groothandel van elektrotechnisch materiaal. Cebeo heeft in heel België filialen, die onze transformatoren verkopen aan vakmannen.

Cebeo Technologie groter dan ooit tevoren

Door het grote succes van de vorige editie van Cebeo Technologie vindt de beurs dit jaar plaats in Paleis 3 en 8 van Brussels Expo. 150 bedrijven stellen op 13 000 m² hun oplossingen en diensten op maat van jouw bedrijf voor.

Een snelle kennismaking met EREA of een uitgebreide uitleg over de verschillende mogelijkheden van onze producten? We verwelkomen je graag op stand nummer 413.

Wil je zeker zijn dat we tijd voor je kunnen maken? Contacteer ons dan nu al om een afspraak te maken.

Recente Artikelen

De gekende mammobussen in Nederland zijn uitgerust met EREA-transformatoren. Een mooi voorbeeld van medische transfo’s op maat die een belangrijke rol spelen in deze medische precisie-apparatuur voor borstkankeronderzoek. Lees er meer over in deze case, een samenwerking met Tromp Medical, de specialist in de Benelux voor geavanceerde apparatuur voor medische beeldvorming.