2019: EREA maakt zich sterk voor…

2019: EREA maakt zich sterk voor…

...een innovatief en servicegericht 2019. Want dat is wat we graag en goed doen. Ben jij er ook klaar voor?

Toch nog een bestelling geleverd krijgen in 2018?

Bestellen kan tot uiterlijk donderdag 20 december om 12 u.

EREA laadt zich op en sluit even de deuren vanaf vrijdagmorgen 21 december. Opnieuw paraat op 2 januari.

Bekijk onze volledige nieuwjaarswens

Geniet van mooie eindejaarfeesten!

Recente Artikelen

Installateurs komen het regelmatig tegen: elektriciteitsnetten waar geen nulpunt aanwezig is of waar het spanningsverschil tussen het nulpunt en de aarding te groot is, waardoor bepaalde toestellen niet werken. Denk maar aan laders voor elektrische wagens bijvoorbeeld. In deze gevallen wordt met een transformator een (nieuw) nulpunt gecreëerd. In dit artikel ontdek je antwoorden op de meest gestelde vragen. Met praktische voorbeelden.

Voor een klant in de energiesector slaagden we erin om binnen de 4 weken een transformator volledig op maat te ontwikkelen. Uiteraard conform de strenge veiligheidsnormen en elektrotechnische vereisten. Deze productietijd maakt deel uit van een concreet 10-stappenplan.

Ook in de industrie worden IT-netselsels met isolatiebewaking heel regelmatig toegepast, vooral op plaatsen waar de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading kritisch is. Samen met het Italiaanse bedrijf DOSSENA biedt EREA een totaaloplossing aan, namelijk met de SRI3/I2: de industriële versie van de isolatiebewaker van DOSSENA. Voor een hogere bedrijfszekerheid.