EREA transformers

Erea transformator SPT 16000

Wij verkopen 2 belangrijke soorten transformatoren

Transformatoren voor het verhogen of verlagen van een wisselspanning en/of voor het galvanisch scheiden van de primaire en secundaire stroomkringen.

Transformatoren voor grote vermogens die gebruikt worden in een driefasig hoogspanningsnet om het spanningsniveau te veranderen.

Onze catalogus

Download onze catalogus!

Nieuws

Nieuwe website

Snel de juiste transformator bestellen, een antwoord op jouw vraag krijgen of de oplossing voor een technisch probleem vinden. Het zijn maar enkele van de voordelen die deze gloednieuwe website je biedt. We horen ook graag jouw mening.

ThxVille met het EREA-team

Innovatieve transformatoren produceer je niet in je eentje. Zondag bedankten we onze medewerkers voor hun dagdagelijkse inzet op ThxVille in De Schorre

Vind uw dealer

Dealer locator
Blue e³

We moeten de beschikbare natuurlijke grondstoffen omzichtig gebruiken en de negatieve impact van schadelijke stoffen op onze omgeving beperken. Een uitdaging van groot belang op de agenda van de Europese Unie. Het lanceren van de blue e³ product lijn is EREA’s antwoord op de 20/20/20 doelstellingen.

Lees meer

Oplaadpalen voor elektrische wagens

Er is geen twijfel meer aan, de opgang van de elektrische auto's is niet meer tegen te houden. Bestuurders die zo'n wagen kopen, hebben ook oplaadinfrastructuur nodig. EREA heeft alle expertise om daarin te voorzien.

Lees meer