EREA Transformers

EREA transformers

Erea transformator SPT 16000

Wij verkopen 2 belangrijke soorten transformatoren

Transformatoren voor het verhogen of verlagen van een wisselspanning en/of voor het galvanisch scheiden van de primaire en secundaire stroomkringen.

Transformatoren voor grote vermogens die gebruikt worden in een driefasig hoogspanningsnet om het spanningsniveau te veranderen.

Onze catalogus

Download onze catalogus!

Nieuws

Leo Moeskops

EREA kan voortaan rekenen op de jarenlange ervaring van Leo Moeskops. Hij is gespecialiseerd in netbeveiliging via isolatiebewaking. Als consultant staat hij medewerkers en klanten bij met zijn jarenlange expertise en zijn uitgebreid netwerk.

Ontmoet EREA op deze evenementen

Onze agenda voor de komende maanden is flink gevuld. Van het stadion van Antwerp tot het Brusselse treinmuseum, je krijgt op meer dan tien verschillende locaties de kans je licht op te steken bij onze experten.

Nooit meer schrik voor de inschakelstroom

Om er voor te zorgen dat een zekering niet afslaat door de inschakelstroom bij een transformator, is de dimensionering van groot belang. Ontdek hier hoe je het juiste type kiest en welke andere oplossingen EREA aanbiedt.

Vind uw dealer

Dealer locator
Blue e³

We moeten de beschikbare natuurlijke grondstoffen omzichtig gebruiken en de negatieve impact van schadelijke stoffen op onze omgeving beperken. Een uitdaging van groot belang op de agenda van de Europese Unie. Het lanceren van de blue e³ product lijn is EREA’s antwoord op de 20/20/20 doelstellingen.

Lees meer

Oplaadpalen voor elektrische wagens

Er is geen twijfel meer aan, de opgang van de elektrische auto's is niet meer tegen te houden. Bestuurders die zo'n wagen kopen, hebben ook oplaadinfrastructuur nodig. EREA heeft alle expertise om daarin te voorzien.

Lees meer