EREA Transformers

EREA transformers

Erea transformator SPT 16000

Wij verkopen 2 belangrijke soorten transformatoren

Transformatoren voor het verhogen of verlagen van een wisselspanning en/of voor het galvanisch scheiden van de primaire en secundaire stroomkringen.

Transformatoren voor grote vermogens die gebruikt worden in een driefasig hoogspanningsnet om het spanningsniveau te veranderen.

Onze catalogus

Download onze catalogus!

Nieuws

Isolatiebewaking IT-netstelsels voor bedrijfscontinuïteit in de industrie

Ook in de industrie worden IT-netselsels met isolatiebewaking heel regelmatig toegepast, vooral op plaatsen waar de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading kritisch is. Samen met het Italiaanse bedrijf DOSSENA biedt EREA een totaaloplossing aan, namelijk met de SRI3/I2: de industriële versie van de isolatiebewaker van DOSSENA. Voor een hogere bedrijfszekerheid.

AREI artikel 104: isolatiebewaking voor vitale stroomkringen

Bij een evacuatie in geval van brand zijn vitale stroomkringen cruciaal. Een IT-netstelsel, met een scheidingstransformator en een isolatiebewakingstoestel, zorgt ervoor dat ze niet automatisch worden uitgeschakeld bij een eerste isolatiefout. Ontdek de sleutel-op-de-deur oplossing van EREA en Dossena. 

Vind uw dealer

Dealer locator
Blue e³

We moeten de beschikbare natuurlijke grondstoffen omzichtig gebruiken en de negatieve impact van schadelijke stoffen op onze omgeving beperken. Een uitdaging van groot belang op de agenda van de Europese Unie. Het lanceren van de blue e³ product lijn is EREA’s antwoord op de 20/20/20 doelstellingen.

Lees meer

Oplaadpalen voor elektrische wagens

Er is geen twijfel meer aan, de opgang van de elektrische auto's is niet meer tegen te houden. Bestuurders die zo'n wagen kopen, hebben ook oplaadinfrastructuur nodig. EREA heeft alle expertise om daarin te voorzien.

Lees meer