Diensten

Vind een dealer

EREA Energy Engineering werkt samen met tal van kwalitatieve groothandels, distributeurs en agenten. Met behulp van deze tool vindt u per land waar EREA Energy Engineering onrechtstreeks actief is uw dichtstbijzijnde contactpunt. Staat uw onderneming of de onderneming die u zoekt niet in de lijst, stel uw vraag en wij geven gevolg aan uw verzoek.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor ons betekent klantgerichtheid dat wij uw vragen ter harte nemen. Voor standaardtransformatoren die u in onze cataloog terugvindt, kunt u steeds onze dealers contacteren. Wie u ook bent, wij trachten u zo snel en zorgvuldig mogelijk te helpen. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Maatwerk

Geen denkwerk is ons te veel. Dankzij onze technische expertise, calculatieprogramma’s en flexibele productieprocessen kunnen wij transformatoren of aanverwante oplossingen ontwikkelen op maat van uw toepassing. Vul het maatwerkformulier accuraat in zodat wij efficiënt aan de slag kunnen.

Technische realisatie

EREA Energy Engineering is méér dan een producent van transformatoren en aanverwante oplossingen. In de context van openbare aanbestedingen en private opdrachten verrichten wij in overleg met u technische studies, doen wij kostcalculaties en verzorgen wij administratieve formaliteiten. Wij leveren bovendien conform uw leveringsschema. Bij bepaalde projecten zorgen wij bovendien voor de inbedrijfstelling.

Support

Onze technical support engineers beantwoorden zo goed mogelijk alle technische en productgerichte vragen. Zij zorgen er ook voor dat u tijdig een juiste offerte ontvangt. Onze administration officers zorgen voor een gestructureerde behandeling, opvolging en verzending van uw bestellingen. Kortom, de customer support afdeling staat tijdens weekdagen ter uwer beschikking voor allerhande vragen: van maandag tot donderdag van 8.15 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 17.15 uur. Op vrijdag begint het weekend om 16.00 uur.

Onderhoud

De EREA transformator vraagt zo goed als geen onderhoud wanneer deze in een normale omgeving functioneert. Het is daartegen wel van belang af en toe de EREA transformator te inspecteren en te reinigen (stofvrij). De frequentie van deze inspecties hangt af van de atmosferische conditie van het lokaal waar de EREA transformator opgesteld staat.
Onder normale gebruiks- en atmosferische condities zal de behoefte aan onderhoud beperkt zijn. Bekijk hier alle onderhoudsinformatie.

RETOUR

Onze producten staan garant voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Mocht er toch een defect waargenomen worden, dan helpen we u graag om een oplossing te zoeken. Contacteer ons en desgevallend bezorgen wij u het retourformulier.

Stel uw vraag

Welke vraag u ook heeft, u kunt steeds bij ons terecht. U bent maar een muisklik verwijderd van een bezoek van een vertegenwoordiger of uw bezoek aan onze productievestiging. Wenst u marketing informatie, geef ons dan een seintje. Heeft u interesse om in alle vertrouwelijkheid een win-win samenwerking te bespreken, dan gaan wij met plezier samen aan tafel zitten. Ook ontevreden klanten staan wij graag te woord met het oog op een pragmatische oplossing.

 

Blijf op de hoogte